RechtStaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs zoekt:

Advocaat-Stagiaire Vastgoedrecht
beginnend of met enige werkervaring

Over RechtStaete

Wij zijn een topkantoor op het gebied van commercieel vastgoed in brede zin, met een geïntegreerde civiel- en bestuursrechtelijke praktijk. RechtStaete is opgericht in 2001 en daarmee het eerste en oudste Nederlandse niche kantoor van vastgoedadvocaten en belastingadviseurs.

Ruim 15 jaar lang zijn wij adviseur/advocaat van (institutionele)beleggers, banken, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, overheden, non-profitorganisaties,property- en assetmanagers en (vermogende) particulieren. Kortom alle partijen die actief zijn op de commerciële vastgoedmarkt.

Wij zoeken een advocaat-stagiaire die:

  • bijna of recent is afgestudeerd in het Nederlands recht dan wel 1 tot 2 jaar ervaring heeft in de advocatuur of als bedrijfsjurist;
  • affiniteit heeft met juridische aspecten van het vastgoed zoals huur, bouw, koop/verkoop en projectontwikkeling dan wel de ambitie heeft om zich daarin te verdiepen;
  • analytisch is en over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden beschikt;
  • commercieel is ingesteld en graag betrokken is bij onze organisatie;
  • bereid is om in wisselende teamverbanden te werken.

Jij zult werkzaam zijn:

  • op het gebied van het algemene contractenrecht, koop, huur en andere vastgoed gerelateerde rechtsgebieden, maar mogelijk ook actief zijn in zaken op het gebied van het bestuursrecht;
  • in een gemengde advies-, transactie- en procespraktijk.

RechtStaete biedt:

Een aangename werkomgeving waar humor zeker niet op de laatste plaats komt. Regelmatig moet er hard gewerkt worden, maar er is ook tijd voor bezinning en ontspanning.

Een leergierige en ambitieuze medewerker heeft ruime mogelijkheden om zichzelf te ontplooien en wordt daarbij ondersteund met goede begeleiding en opleiding.

Aansprekende cliënten maken het werken bij RechtStaete uitdagend en interessant. Verder heeft RechtStaete uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charles van Rijckevorsel, T: 020-5730360.

Sollicitatie

Biedt bovenstaande mededeling voldoende aanleiding om een gesprek aan te gaan? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Luc van Dijk, E: lvd@RechtStaete.nl.