Succes WTC de Amstel

De wielrenners van de, mede door RechtStaete gesponsorde, WTC de Amstel behaalden verschillende successen op de wielerbaan en in het veld!

Gelegenheidsploeg met Amstelrenner Enzo Leijnse (links) wordt Nederlands Kampioen op de achtervolging op baan in Apeldoorn.

Gelegenheidsploeg met Amstelrenner Enzo Leijnse (links) wordt Nederlands Kampioen op de achtervolging op baan in Apeldoorn.

Tyler Eyk met Chris Froome

Nederlands kampioen Tyler Eyk met Chris Froome tijdens de Acht van Chaam! Mooi dat we daar een steentje aan hebben mogen bijdragen!  

Tyler Eyk Nederlands kampioen!

Hij doet het weer: Tyler Eyk Nederlands Kampioen In Amersfoort heeft Tyker Eyk voor de derde keer op rij de Nederlandse titel behaald. Grote Klasse!! Maar achter Tyler vonden ook heel mooie dingen plaats. Michiel Mouris, bekend om zijn voorzichtige start, startte voorzichtig. Maar na drie ronde ging de knop om en wist hij zich […]

Van der Lugt behoudt leiderstrui op het nippertje

Op vrijdag 19 mei werd in Nes aan de Amstel de tweede wielerwedstrijd verreden in het kader van het RechtStaete klassement. Marlies van der Lugt, winnares van de wedstrijd in Amstelveen. wist op één tiende de voorsprong in het klassement te behouden. Zij voelt de hete adem in de rug van Liqianne van Warmerdam en […]

Ronde van Amstelveen

Zondag 7 mei jl. werd – op het clubparcours – de Ronde van Amstelveen verreden. Met 6 podiumplekken hebben de renners van De Amstel het thuisvoordeel behoorlijk uitgebuit. Toch een voordeel van op het eigen parcours rijden?